Nieuwe website!

Nieuwe Website Korfbalvereniging Mariarade: Een Nieuwe Start voor Onze Vereniging!

We zijn verheugd om onze gloednieuwe website te lanceren en delen graag het laatste nieuws over Korfbalvereniging Mariarade met onze gewaardeerde leden en supporters!


Wat kun je vinden op onze nieuwe website?

  1. Teams: Hier ontdek je meer over onze teams, wie ze coacht en wie erin speelt. We delen ook hun prestaties en trainingsschema’s.
  2. Historie: Duik in de geschiedenis van onze vereniging en leer hoe we zijn ontstaan en gegroeid tot waar we nu zijn. Kijk naar oude foto’s verhalen.
  3. Bestuur & Commissies: Maak kennis met de mensen die de vereniging besturen en commissies leiden. Ontdek wie ze zijn, wat ze doen en hoe je contact met ze kunt opnemen.
  4. Nieuwspagina: Blijf op de hoogte van het laatste nieuws.
  5. Contributie: Bekijk de details over onze contributiekosten, kortingen en hoe je een lidmaatschap kan opzeggen.
  6. Documenten: Hier kun je belangrijke documenten zoals onze statuten, reglementen en gedragscodes vinden en downloaden, waardoor onze club open en transparant blijft.
  7. Online Inschrijven: Lid worden van Korfbalvereniging Mariarade of ons sponsoren is nu makkelijker dan ooit. Bezoek onze specifieke pagina’s voor meer info en directe online inschrijving.


Wat kun je verwachten in de toekomst?

De basis van onze website staat! In de komende tijd zullen we de pagina’s van onze teams verder uitbreiden, meer informatie delen over ons bestuur, en regelmatig nieuwsberichten publiceren om jullie op de hoogte te houden van alles wat er speelt binnen onze vereniging.

Blijf op de hoogte en volg ons op social media om nooit een update te missen. Samen maken we er een geweldig seizoen van!

Voor vragen of opmerkingen kun je altijd contact met ons opnemen via bestuur@mariarade.nl

Met sportieve groet,

Het Bestuur van Korfbalvereniging Mariarade