background img
10 maanden ago
600 Views
0 0

Wij doen dit jaar mee met Rabo ClubSupport

Written by

Doe jij ook mee?

                                                           Dat is goed voor jouw club & geweldig voor de samenleving

                                                                                               De coöperatieve Rabobank

Van 5 tot en met 27 september 2022 kunnen leden van Rabobank Zuid-Limburg Oost stemmen op verenigingen en stichtingen die zij een warm hart toedragen. Ben je lid van de Rabobank Zuid- Limburg Oost? Stem dan op korfbalvereniging Mariarade! De opbrengst van de Rabobank Clubkas Campagne gaat wij gebruiken om het materiaal te vernieuwen, een tassenrek aan te schaffen en mensen te stimuleren om bij onze vereniging te komen sporten.

Wat is de Rabobank ClubSupport? 
Jaarlijks ondersteunt de Rabobank veel verenigingen en stichtingen in Limburg-Zuid Oost. Met Rabobank ClubSupport heeft elk lid van de Rabobank invloed op de verdeling van de sponsor- en donatiegelden van de Rabobank. Ben je lid van Rabobank Limburg-Zuid Oost dan kun je van 5 tot en met 27 september stemmen op je favoriete verenigingen en stichtingen. Deze stemmen zijn geld waard. Hoe meer stemmen er op een vereniging of stichting worden uitgebracht, des te meer geld krijgt deze vereniging of stichting om hun doel te realiseren.

Hoeveel geld voor de vereniging?
De waarde van een stem is afhankelijk van het aantal uitgebrachte stemmen. Deze kan dus na 27 september worden bepaald. Dit doet de Rabobank door het totaal beschikbare bedrag  te delen door het aantal uitgebrachte stemmen. Verenigingen en stichtingen ontvangen de waarde van een stem maal het aantal uitgebrachte stemmen. 

Hoe werkt het stemmen?

Stemmen via de Rabo App:
Log in op de app en ga naar ‘zelf regelen’ – ‘lidmaatschap’. Klik op de tegel ‘ClubSupport’ en vervolgens op de oranje knop ‘breng je stem uit’. Hierna kun je stemmen uitbrengen op drie deelnemende clubs.

Stemmen via internet:

Log in op www.rabobank.nl/clubsupport. Rechts bovenaan zie je een oranje knop met daarin de tekst ‘breng je stem uit’. Klik hierop. Dan log je in zoals gebruikelijk. Klik op de tegel ‘ClubSupport’ en vervolgens op de oranje knop ‘stemmen’. Hierna kun je drie stemmen uitbrengen op de deelnemende clubs.

Geen rekening bij Rabobank.

Heb je zelf geen rekening bij de Rabobank maar ken jij iemand met een Raborekening vraag deze om op Korfbalvereniging Mariarade te stemmen.

Want ook niet leden van de korfbalvereniging Mariarade kunnen stemmen op onze vereniging. Dus heb je familie, vrienden of kennissen met een Raborekening vraag ze op onze vereniging te stemmen.

Mogen wij op je stem rekenen? 

Alvast bedankt

Article Categories:
Bestuur

Comments are closed.

Menu Title