background img
7 jaren ago
3096 Views
1 0

Wie loopt er mee in de optocht van Hoensbroek

Written by

Ook dit seizoen doen wij FC Hoensbroek én Korfbalvereniging Mariaradeop carnavalsmaandag (8 februari 2016)  mee met de carnavalsoptocht. We willen weer een grote groep bij elkaar krijgen. Schrijf je daarom nu in en doe met ons mee.Meedoen? Dat gaat heel eenvoudig.

Zet je naam en emailadresvóór 1 december 2015 op de lijst in de kantine of meld je per mail aan via rljvankessel@versatel.nl

  • De kostenper persoon zijn: je betaalt€ 25voor kindermaten (t/m maat 164) en€ 42,50voor volwassen maten (vanaf maat S).
  • Je mag ook per maand betalen(sparen). Je bepaalt zelf hoeveel je per maand spaart. Het eventuele restant betaal je tijdens de pas- en betaalavond. Ons rekeningnummer mailen we op verzoek.
  • We houden de pas- en betaalavond in december 2015. Dan kan de kleding gepast worden en dient het totaalbedrag betaald te zijn.
  • Je krijgt niet alleen een carnavalspak dat je na afloop mag houden, maar een complete outfit met hoed en attribuut. Bovendien hebben we muziek op onze eigen wagen, krijg je een hapje en een drankje en je wordt geschminkt. Kortom, je krijgt echt waar voor je geld en het is een héééél gezellige dag.
  • In verband met veiligheid mogen kinderen onder 12 jaar alleen onder begeleiding van een volwassene meedoen.

Wij hebben er veel zin in om jullie het carnavalsvirus te bezorgen en hopen op veel aanmeldingen. Voor meer informatie kun je terecht bij:

Petra Erbas, Rianne Wijnen, Ronald van Kessel (FC Hoensbroek)

Nancy van den Broeck, Anouk van Graven (Korfbalver. Mariarade)

Article Categories:
Activiteiten

Leave a Comment

Menu Title