background img
7 jaren ago
3641 Views
0 0

vrijwilligers gezocht!

Written by

We zijn voor onze vereniging op zoek naar een aantal vrijwilligers op belangrijke plaatsen en zoeken daarom jullie hulp. Zonder deze hulp kunnen we onze jeugdleden geen kwalitatief korfbal opleiding geven en kan dit gevolgen op de korte en lange termijn. We willen toch niet dat we onze jeugdleden naar huis moeten sturen omdat we geen trainers hebben?

We weten dat velen hebben aangegeven dat zij graag hun steentje willen bijdragen.

We zoeken nog kandidaten voor de volgende functies:

Coördinator technisch beleid

Deze persoon wordt binnen de groep Technisch Beleid verantwoordelijk voor de realisatie van de technische doelstellingen en de controle op de uitvoering van alle technische taken. De groep Technisch Beleid vergadert ongeveer 1 x per maand en overige tijdbesteding zal ongeveer 2 uur per week zijn.

Lid groep Technisch Beleid

Voor de groep Technisch Beleid zijn we op zoek naar versterking om een deel van de taken van deze groep op zich te nemen. Technisch beleid is onderverdeeld in een aantal deeltaken en voor 2 hiervan  zoeken we enthousiaste mensen:

  • communicatie; dit betreft vooral de interne communicatie naar de leden via allerlei media (website, email, clubblad) deels in samenwerking met coördinator  PR &Communicatie
  • scheidsrechter beleid; het betreft het opstellen van een scheidsrechters plan en zorgen dat dit wordt uitgevoerd (samen met de scheidsrechteraanwijzer)

De groep Technisch Beleid vergadert ongeveer 1 x per maand en overige tijdbesteding zal ongeveer 2 uur per week zijn.

Jeugdtrainers

Voor onze vele jeugdteams zoeken we nog jeugdtrainers. Dit kunnen beginnende trainers zijn die eventueel worden begeleid door een ervaren trainer, maar ook ervaren jeugdtrainers kunnen zich natuurlijk aanmelden. Trainingsdagen zijn op dinsdag en vrijdag. Eventuele combi functies met meerdere mensen tezamen is ook mogelijk. Tijdbesteding is ongeveer 2 uur per trainingsavond.

Jeugdcoaches

Voor onze vele jeugdteams zoeken we nog jeugdcoaches. Dit kunnen beginnende coaches zijn die eventueel worden begeleid door een ervaren coach, maar ook ervaren coaches kunnen zich melden. Wedstrijden zijn op zaterdag en deze functie kan eventueel gecombineerd worden met jeugdtrainer wat onze voorkeur heeft maar geen must is. Eventuele combi functies met meerdere mensen samen is ook mogelijk. Tijdbesteding wordt geschat op 2 à 4 uur per zaterdag afhankelijk van een uit- of thuiswedstrijd.

Mocht je interesse hebben, laat dat ons dat weten via bestuur@mariarade.nl en stc@mariarade.nl. Of bel met Gijs van Wersch (06 12471989) of Martin Boschma (06 33968201)

We hopen op veel reacties want vele handen maken licht werk.

Met jullie hulp kunnen we onze jeugdleden de juiste korfbalbegeleiding bieden.

Namens het bestuur en de groep Technisch Beleid, Gijs van Wersch en Martin Boschma

Article Categories:
Overige nieuws

Leave a Comment

Menu Title