background img
3 jaren ago
1057 Views
0 0

Nieuwe verscherpte maatregelen.

Written by

Gisteren zijn door de regering nieuwe verscherpte maatregelen genomen om het opkomende Corona virus opnieuw de kop in te drukken. De nieuwe maatregelen zorgen er ook voor dat er op ons complex veranderingen plaats vinden. Deze maatregelen gaan in vanaf 29-09-2020 18.00 uur.

Trainingen:

De trainingen zijn mogelijk voor alle spelende leden maar ook voor kinderen / volwassenen die graag willen starten met korfballen. Het is niet mogelijk om de training als bezoeker te bezoeken. Zet je als ouder je kind af bij het toegangshek dan moet je daar ook je kind(eren) ophalen. Het trainingscomplex is alleen toegankelijk voor spelers, trainers / coach / verzorgers.

Wanneer je klaar bent met de training moet je zo snel als mogelijk het trainingscomplex verlaten.

Wedstrijden:

De wedstrijden worden net als de training zonder toeschouwers gespeeld. Op het speelveld gelden er geen richtlijnen maar naast het speelveld wel. Zo moeten de reserve spelers onderling 1,5 meter afstand hebben. Wanneer de wedstrijd is afgelopen geldt ook dan de afspraak zo snel als mogelijk het complex verlaten.

Ouders van kinderen die jonger zijn dan 18 jaar.

Bij uitwedstrijden (Dus niet de thuiswedstrijd) mag u als chauffeur het wedstrijdcomplex op. U valt dan niet onder de toeschouwers regel maar u bent begeleidende staf. U kunt dus ook dan de wedstrijd bekijken. Bij thuiswedstrijden is dit niet het geval.

Kantine

De kantine blijft de komende 3 weken dicht!

Douchen

Vooralsnog bestaat de mogelijkheid om je te douche direct aansluitend aan je training / wedstrijd. Thuis douche geldt als advies maar hoeft dus nog niet.

Mariarade volgt de richtlijnen van het RIVM en de richtlijnen die door de KNKV zijn opgesteld. Ook voor ons geldt veiligheid en gezondheid voorop.

Article Tags:
· · ·
Article Categories:
Bestuur

Comments are closed.

Menu Title