background img
3 jaren ago
1218 Views
0 0

Midweek competitie van start

Written by

Op dinsdag 29 september is de midweek in Limburg gestart. De insteek van de midweek competitie is vooral plezier, lekker spelen en elkaar ondersteunen. Bij Gazelle in Limbricht waren Ready uit Roermond en Mariarade te gast. Een mooie accommodatie met een mooie speelmat. Nog voor aanvang werd de speeltijd al verlengt want 20 minuten is niet lang! liever 30 minuten ballen en nog meer plezier.

Dames team

Het team van Gazelle bestond alleen uit dames, 9 jonge meiden die met veel plezier en fanatisme in het veld stonden. De eerste wedstrijd die gespeeld werd was Ready tegen de Gazelle. In een leuke wedstrijd die gelijk opging trok Ready uiteindelijk aan het langste eind. (06-05). Bij Ready stonden spelers in het veld die al 15 jaar geen wedstrijd meer gespeeld hadden maar lieten zien het spelletje niet te zijn verleerd.

Ready en Mariarade

Afgelopen zondag stonden Mariarade en Ready ook tegenover elkaar. Alleen dan 2 andere teams en in de competitie. De competitie wedstrijd werd door Mariarade met 18-10 gewonnen. Vandaag tegen Ready ging het de eerste 10 minuten lastiger. Bij Ready speelde Ralf van der Pijl mee die liet zien dat hij bij Mariarade veel geleerd had en zijn ervaring kwam Ready goed van pas. Helaas vlogen de ballen bij Mariarade er wat makkelijker in en wonnen de blauwwitte met 10-01.

Gazelle en Mariarade

12 meiden in het veld en 4 mannen. Voor Mariarade was de wedstrijd tegen de Gazelle echt wel even wennen. Van gemengd korfbal naar dames korfbal. Je hand omhoog houden als er iemand voorbij rende en vooral blijven volgen. De dames speelde echt leuk dameskorfbal zoals het hoort. Veel loopwerk en goede acties onder de paal. Helaas waren de 4 mannen in het veld qua lengte veel meer aanwezig waardoor de rebound te vaak voor Mariarade was. De eindstand was niet de verhouding in het veld maar Mariarade scoorde alleen wat beter 09-02.

Het was een mooie aftrap van de midweek competitie. Over een kleine maand spelen 3 teams bij Mariarade en zal Mariarade het blik met oud spelers nog verder moeten open trekken.

De 3kamp tussen KV Maastricht, De Hippo’s en KV Heerlen kon vanwege de vernieuwde Corona maatregelen in Maastricht niet doorgaan.

Article Tags:
· ·
Article Categories:
Midweek

Comments are closed.

Menu Title