background img
4 jaren ago
1736 Views
1 0

Martin Boschma ere-voorzitter

Written by

Martin Boschma is vandaag als ere-voorzitter geëerd. Martin die in december 98 bij Mariarade kwam binnen wandelen maakte zijn debuut voor Mariarade 2 in de wedstrijd tegen Werta. Martin die een echte korfballer is was ook van mening dat je 3 uit 3 gemakkelijk moest schieten.

Een jaar later werd Hij trainer/coach van Mariarade 1. Hij pakte met dat team het kampioenschap in de 3de klasse en promoveerde na de 2de klasse. Martins manier van trainen en coachen zorgde ervoor dat spelers een extra stapje deden lopen. Erin of erover hoorde je erg vaak op de training. Een van zijn beste coach momenten is een speler dat laten uitvoeren waar hij/zij goed in is en andere beter van worden.

Een aantal jaren later stopte Martin als trainer om coach te worden van de nationale selectie van Duitsland. In 2008 nam hij het voorzitterschap in handen en heeft zich 10 jaar lang ingezet voor de club. Niet alleen in de gemeente maar ook regionaal en nationaal heeft hij zich hard gemaakt voor de club. Nu hij de voorzittershamer gaat overdragen zal hij ook de meeste taken overdragen. Wel blijft hij zeker betrokken bij de gesprekken tussen de gemeente en de club voor het nieuwe kunstgrasveld.

Martin is niet de eerste ere-voorzitter. Rens Dullaart die ook een lange staat van dienst heeft bij de club ging hem voor.

 

Article Tags:
Article Categories:
Overige nieuws

Comments are closed.

Menu Title