background img
7 jaren ago
3983 Views
0 0

korfbalMasterZ spelregelsavond

Written by

In het KV Magazine van augustus hebben jullie kunnen lezen over de korfbalMasterZ, het nieuwe systeem van het KNKV voor het leren van de spelregels van onze sport. Jullie kunnen (of zijn al) daarmee zelf aan de slag: http://www.korfbalMasterz.nl.
Op de korfbalMasterZ staat uitleg over de spelregels en oefenmateriaal, het uiteindelijke doel is het behalen van het spelregelbewijs. Dit is mogelijk voor ieder lid van de vereniging.
In November van het afgelopen jaar hebben we een spelregelavond georganiseerd waarin we hebben laten zien hoe de korfbalMasterZ werkt. Maandag 29 februari organiseren we een 2de spelregelavond, deze avond is bedoeld om al jullie vragen over de korfbalMasterZ en het gebruik daarvan te beantwoorden. Verder kunnen jullie daar, maar ook door een mail te sturen naar arbitrage@mariarade.nl, aangeven dat je graag wordt aangemeld voor het behalen van het spelregelbewijs.

De spelregelavond zal plaats vinden bij Ron Kokshoorn thuis en start om 19:30 uur. Mocht het adres niet bekend zijn laat dit dan even via bovengenoemd mailadres weten.
Ik hoop velen van jullie daar te zien.

Namens de werkgroep arbitrage,

Mark Janssen

Article Categories:
Activiteiten

Comments are closed.

Menu Title