background img
7 jaren ago
2517 Views
1 0

Kangoeroes hun 2de toernooitje

Written by

Op zaterdag 5 maart speelde de kangoeroes hun 2de toernooitje. Het is voor onze jongste kids een mooie kans om al een beetje wedstrijd ervaring op te doen. Hoewel de korf “erg” hoog hangt en de tegenstanders altijd “veel” ouder zijn, zien we wel dat de kids zich amuseren. Gelukkig hebben we met de Zuid-Limburgse verenigingen kunnen afspreken om toernooitje te organiseren om de reisafstanden beperkte te houden.

Deze keer was het toernooi in roermond. Ook Gazelle, Ready en Maastricht waren aanwezig. Voor onze kids zijn dit nu de meisje (Gazelle), de rooie (ready) en de gekleurde (maastricht). Er werd gerend, gevallen en ballen gevangen. Helaas was het ons nog niet gelukt om die bal in de korf te gooien. De laatste wedstrijd brak aan, en we zouden toch 1 doelpunt maken. De wedstrijd begon en de tegenstanders scoorde al vlug een doelpunt. Ze scoorde er nog een paar, maar wij nog niet. We zouden het toernooi niet verlaten zonder gescoord te hebben. Nog 2 minuten te spelen en nog geen doelpunt… de coaches werden al zenuwachtig en het publiek roerde zich ook. Het zou toch niet…

Maar toen….Er kwam een lange bal, deze werd gevangen en doorgespeeld. Toen stond er iemand vrij bij de korf. De bal ging erheen. Gevangen, goed zo. Vlug omdraaien en schieten. De bal verlaat de handen..valt om de rand van de korf en ……jaaaaaaaaa een doelpunt. De kangoeroes van Mariarade scoren een doelpunt. De kids springen in de lucht. De coaches halen opgelucht adem en het hele publiek (van alle verenigingen) klapt voor onze kangoeroes.

Ook zij hebben een doelpunt gemaakt dit toernooi.

Dan is het toernooitje afgelopen en krijgen alle kids nog een iets lekkers van Ready. Het was een zeer geslaagd toernooi.

2 April is het volgende toernooi in Guttecoven.

De kangoeroes van Mariarade

 

Article Categories:
Kangoeroes

Comments are closed.

Menu Title