background img

Kangoeroe-club

Sporten voor kinderen tussen 3 en 6 jaar? Dat kan nu!

De Kangoeroe Klup is er voor kinderen in de leeftijd van 3 tot en met 6 jaar. Bij de Kangoeroe Klup maken de kinderen kennis met leuke, leerzame en verantwoorde spelvormen.

Door onze trainers wordt er in de stijl van de Kangoeroe Klup training gegeven. Dat betekent dat diverse spelletjes met veel fantasie worden ‘verpakt’, zodat dit naadloos aansluit bij de belevingswereld van deze jonge kinderen.

Denk daarbij aan thematrainingen zoals “de pietentraining”, “Carnaval”

kangoeroeswedstrijdkangoeroes1

Onze kangoeroes trainen iedere zaterdag van 10:00 tot 11:00 uur op het eigen veld. Te vinden op het terrein van sportpark “overbroek”, naast voetbalvereniging FC Hoensbroek, en in de winterperiode (november t/m maart) in een dichtbij gelegen zaal van basisschool de vlieger van 10.00 tot 11.00.

Ben jij tussen de 3 en 6  jaar en wil je een keertje meedoen?
Uiteraard zijn jullie van harte welkom om eens vrijblijvend te komen kijken of de Kangoeroe Klup ook iets voor jullie is. Uiteraard is het ook mogelijk om een proefles te volgen. Neem hiervoor contact op met onze Kangoeroetrainers (kangoeroes@mariarade.nl)

kangaroes

Kan je niet wachten tot zaterdag?
De korfbalbond heeft een hele leuke Kangoeroe Klup website waarmee je ook thuis kan Spelen, Bewegen, Kleuren en Luisteren met de Kangoeroe Klup.
http://www.kangoeroeklup.nl/


Menu Title