background img
2 jaren ago
1872 Views
0 0

In Memoriam Hans Minnen

Written by
in Memoriam Hans Minnen - KV Mariarade

Met groot verdriet willen wij laten weten dat gisteren (Zaterdag 24-juli) Hans Minnen plotseling is overleden.

Hans was sinds de beginjaren actief lid van Mariarade en heeft diversen taken op zijn schouders genomen. Met veel toewijding, kundigheid maar ook plezier was Hans actief in de vereniging. Als voorzitter van de Technische Commissie, scheidsrechter maar ook als speler was Hans zeer actief. Voor ieder klusje dat in de vereniging moest gebeuren was Hans wel te vinden.

Zo ook voor het regelen van de bardiensten maar ook op de befaamde rommelmarkten was Hans actief.  Afgelopen periode heeft Hans als penningmeester voor de vereniging de boeken bijgehouden voor hij het stokje overgaf aan Jan Sijmons.

Ook het jaarlijkse schottoernooi was voor Hans een feestje, zo trommelde hij altijd oud(ere) leden op om nog eens een balletje te gooien en liet hij zien het niet verleerd te zijn. Als speler stond Hans ook zijn mannetje en maakte hij onderdeel uit van misschien wel het beste 1ste team van Mariarade dat er ooit is geweest. 

Wij verliezen met hem een warme persoonlijkheid die altijd klaar stond om andere te helpen.  Hans was er als er activiteiten waren maar ook als er om een mening gevraagd werd. We kunnen het ons nauwelijks nog voorstellen, we zullen hem dan ook enorm gaan missen.

Hans overleed op 24-07-2021 en werd 70 jaar

Wij wensen zijn José, kinderen, kleinkinderen, naaste familie en vrienden veel sterkte toe met het verwerken van dit enorme verlies.

Wilt u een kaartje sturen dan mag dat. Het correspondentie-adres is kastanjelaan 14, 6431 GL Hoensbroek

Article Tags:
Article Categories:
Bestuur

Comments are closed.

Menu Title