background img
4 jaren ago
1711 Views
3 0

Hoe gaat het in gemengd zuid

Written by

Ready Roermond

In Roermond speelt het rood/witte van Ready tot nu toe matig. De ploeg die op het veld in de 2de klasse uitkomt en daar de 8ste plek inneemt heeft in de zaal ook nog niet zijn draai gevonden.  Thuis werd er nip gewonnen van DKB uit Best 10-09 maar ging het ook hard onderuit in Dordrecht bij Movado 25-15.  Voor Ready is het nog even zoeken wat de beste vorm is voor de 3de klasse en heeft het na 3 wedstrijden 3 punten. Coach/trainer Roland Dalmeijer, Edwin Dorrestijn zullen er nog de handen aan vol hebben.

KV Maastricht

Voor Maastricht wordt het een lastig seizoen, de club die net als Mariarade over een smalle selectie beschikt staat in de 4de klasse op de laatste plek met 0 punten. Uit bij Springfield ging het rood/zwart met 21-12 onderuit en pakte het een punt tegen KVS  (12-12) en FOCUS uit Etten-Leur.(16-16) in de eerste wedstrijd was er dan nog een zwaar verlies tegen NKV 12-26. Je ziet 2 x gelijk maar 0 punten. De bond heeft Maastricht 2 punten in mindering gebracht (bron korfbal.nl)

Mariarade

Dan ons eigen eerste team. Daar waar de andere 2 Limburgse clubs wedstrijdkorfbal spelen speelt Mariarade 1 breedte korfbal. In de huidige zaalcompetitie staat de ploeg 4de en speelt het wisselvallig. Goede wedstrijden worden afgewisseld met matige wedstrijden Hoe dan ook, ook voor Mariarade is er nog werk aan de winkel.

Article Tags:
· · · ·
Article Categories:
Overige nieuws

Comments are closed.

Menu Title