background img
4 jaren ago
1514 Views
0 0

Groen is gras

Written by

2018 was het jaar van 50 jaar Mariarade. Een vereniging die jaren lang de titel “de trots van het zuiden” deed dragen. Een vereniging waarbij de tegenstanders al op voorhand baalde dat ze bij Mariarade in de poule zaten. Veel clubs gingen in het diepe zuiden ten onder.

“de trots van het zuiden” zijn we nog steeds maar niet iedere club komt nog met knikkende knieën naar Hoensbroek toe. Het gras is verdord en de grond te hard. Toch zie je wanneer je goed kijkt langzaam weer een groen sprietje uit de grond komen. Een groen sprietje dat sterker wordt en om zich heen meer groene sprietjes ziet komen staan.

Laten we met zijn allen er voor zorgen dat 2018 niet het laatste feestjaar is geweest maar we ieder jaar terug kunnen kijken op een geslaagd jaar. Een jaar waar we als vereniging op sportief vlak maar ook op sociaal vlak elkaar een hand kunnen geven. Waar de jeugd leert korfballen en kan genieten van het jeugdkamp en alle andere leuke activiteiten die er worden georganiseerd.

Als de groene sprietjes die nu uit de grond komen er over 10 jaar nog staan is het een mooi groen veld waar iedereen plezier op en mee heeft.

Hieronder de presentatie met alle foto’s

http://www.mariarade.nl/jubileum/mariarade.pptx

Article Categories:
Bestuur

Comments are closed.

Menu Title