background img
4 jaren ago
1173 Views
0 0

Geslaagd schot toernooi met verrassende winnaars

Written by

Met ruim 30 graden en 36 koppels is er zondag 25 augustus gestreden voor de Bert en Ernie cup wat in totaal 980 doelpunten opleverde.

Seniorenpoule

In de 4 seniorenpoules werd er volop gescoord. De grootste uitslag was 16-13 en in totaal vielen er in de eerste pouleronde 384 doelpunten. De nummers 1 en 2 gingen in de winnaarspoule en de nummers 3 en 4 door in de verliezers poule. Ook nu werd er volop gescoord en was het leuk om te zien dat ook oud korfballers die al een langere tijd geen bal meer hadden aangeraakt het score nog niet waren verleerd. De finale werd gespeeld door 2 spelers uit het huidige eerste (Youri en Lara) en 2 uit het oude eerste (Nancy en Raymond). De jonkies wonnen toch enigszins verrassend met 11-10. De winnaars van de Bert en Ernie trofee zijn Youri en Lara

Recreanten

De recreantenpoule bestond uit 5 teams die onderling de strijd aan gingen. Met ook hierin veel doelpunten werden uiteindelijk Sandra en Stephan de winnaars.

Aspiranten B

In 2 poules streden de kinderen voor de blauwe kabouter. Ondanks de zon werden ook in deze wedstrijden veel gescoord. In de finale van de B’s speelde Frederieke en Imke tegen Yunes en Lieke. De 2 dames wonnen de finale en waren blij met de blauwe kabouter.

Pupillen

De kleinste onder de deelnemers lieten zien dat er door de trainers veel aandacht wordt gegeven aan het afmaken van de kansen. Zo werden er in 8 wedstrijden liefst 63 keer gescoord. Pim en Tijn wonnen bijna alles en pakte daarmee de eerste plaats.

Article Tags:
·
Article Categories:
Activiteiten

Comments are closed.

Menu Title