background img
4 jaren ago
1571 Views
0 0

Drukke maand met leuke activiteiten

Written by

De maand december is niet alleen de maand van de competitie nee ook van allerlei leuke activiteiten.

Nu de eerste speelrondes zijn geweest kunnen we ook de balans opmaken. Mariarade 1 zal mee gaan doen voor een plek in de top 4, heeft Mariarade 2 het doel om kampioen te worden. Bij de jeugd zal het een strijd worden voor een top 4 eindklassering.

Sinterklaas: Tijdens de Sinterklaasviering in de kantine waren de jongste spelertjes van FC-Hoensbroek en Mariarade vol verwachting van Sinterklaas en zwarte piet. Alle jeugdteams moeten bij Sinterklaas en zwarte piet komen om samen liedjes te zingen. Daarna vertrokken de teams de wijk in om mee te gaan doen aan de leuke zwartepietentocht.

JumpXL: Op uitnodiging van JumpXL mochten de leden van de korfbal een uur lang komen springen. De leden maakte daar gretig gebruik van en de jongste leden tot zelfs de voorzitter werd er een uur lang lekker gesprongen.

Gazelle: Zaterdag 22 december hadden de pupillen een oefenwedstrijd tegen de Gazelle. Plezier en leren stonden voorop en onder toezicht van een grote groep ouders, oma’s en opa’s pakte de blauwwitte de winst.

Beachkorfbal: Het jaar is afgesloten met het inmiddels jaarlijks terugkerend beachkorfbaltoernooi. Ploegen uit Nederland, België en Duitsland speelde in de indoor beachhal van Ben Mesters voor de eerste plek.

Korfbal is dus meer dan alleen maar een bal in een mandje werpen.

 

Article Categories:
Activiteiten

Comments are closed.

Menu Title