background img
4 jaren ago
1763 Views
0 0

Carnavals optocht Hoensbroek 2019 loop jij mee?

Written by

Wie loopt er (weer) in de Carnavalsoptocht met ons mee?

Ook dit seizoen lopen FC Hoensbroek én Korfbalvereniging Mariarade op carnavalsmaandag (4 maart 2019)  weer samen de optocht. Sinds onze samenwerking is dat een gouden greep en zijn we met afstand de grootste groep in de Breuker Optocht. Ook deze keer gaan we weer voor een mooie uitbeelding en afhankelijk van de interesse kunnen we ook weer meedoen aan een lichtoptocht . Schrijf je daarom nu in en doe met ons mee. Meedoen? Dat gaat heel eenvoudig.

Meld je per mail aan via rljvankessel@versatel.nl of zet je naam en emailadres

vóór 1 december 2018 op de lijst in de kantine.

  • De kosten per persoon zijn: € 25 voor kinderen (t/m maat 164) en € 45 voor volwassenen (vanaf maat XS).
  • De datum van de pas- en betaalavond wordt nog bekend gemaakt. Dat zal een vrijdag/zaterdag zijn in december of januari afhankelijk van de levertermijn van de kledingleverancier. Dan kan de kleding gepast worden en dient het totaalbedrag betaald te zijn.
  • Net als alle andere jaren mag je jouw carnavalspak houden net als hoeden en attributen. Ook hebben we muziek op onze eigen wagen, krijg je een hapje en een drankje en je wordt geschminkt. Kortom, je krijgt echt waar voor je geld en het is héééél gezellig.
  • In verband met veiligheid mogen kinderen onder 12 jaar alleen onder begeleiding van een volwassene meedoen.
  • Dit bericht is gestuurd naar alle deelnemers van de laatste jaren waarvan het e-mailadres bij ons bekend is. Stuur het s.v.p. door naar al je teamgenoten die nog niet bij ons bekend zijn en loop de optocht samen met je voetbal- en korfbalmaatjes.

We hopen op veel aanmeldingen. Voor meer informatie kun je terecht bij:

Petra Erbas en Rianne Wijnen (FC Hoensbroek)

Hanneke Bolech en Lilian Minnen (Korfbalvereniging Mariarade)

Article Categories:
Activiteiten

Comments are closed.

Menu Title