background img
7 jaren ago
2709 Views
0 0

Aspivenin (leden voordeel)

Written by

Wil jij deze Aspivenin (hulp bij insectenbeet) graag kopen dan kost hij overal €17,50.  Als Mariarade lid kun je deze Aspivenin nu bestellen voor slechts €11,00 waarvan er €5,50 direct de clubkast in gaat. Voor meer informatie kun je contact opnemen met andre@mariarade.nl

Algemeen

Aspivenin Vacuümpomp is een handig hulpmiddel indien men is gebeten door een insect of zelfs een reptiel. Het gaat hierbij om beten van beesten die een vloeistof (gif) onderhuids achter laten. Direct nadat men de beet heeft opgemerkt dient men de Aspivenin te gebruiken. Hoe eerder, hoe beter, daar men het gif geen kans moet geven zich te verdelen in het lichaam. De Aspivenin bestaat uit een soort zuigpomp en een drietal verschillende zuigmondjes. Hoe groter de beet, hoe groter het zuigmondje moet zijn.

Hoe te gebruiken?
– Men plaatst het best geschikte zuigmondje op de zuigpomp en trek de zuiger naar achter.
– Plaats het zuigmondje over de plaats van de beet en druk de zuiger geheel de zuigpomp in. Het zuigpompje zelf met 1 hand vasthouden.
– Er ontstaat nu een enorm vacuüm in het zuigmondje, waarbij men kan waarnemen dat de oppervlakte van de huid als een soort ‘bobbel’ het zuigmondje wordt ingezogen. Laat de zuiger minimaal 5 minuten staan. Als men goed kijkt ziet men dat de door het insect ingespoten vloeistof door de huid heen naar buiten wordt gezogen.
– Als het gif uit de huid is gezogen verwijderd men de zuigpomp door met de top van de duim de knop omhoog te duwen. Desinfecteer  de beet-plek met een antiseptisch middel, b.v. Betadine of Sterilon.

Article Categories:
Overige nieuws

Comments are closed.

Menu Title