background img
4 maanden ago
484 Views
2 0

Mariarade speelt in september al op kunstgras

Written by
[een eerste update]

Nadat de gemeente eind maart had gemeld dat op het bestaande grasveld een kunstgras korfbalveld zal worden aangelegd heeft het bestuur niet stilgezeten. Er is snel een overleg ingepland met de afdeling Sportzaken van de gemeente om de details van de aanleg te bespreken. Het overleg heeft inmiddels plaats gevonden. Er zijn een paar voor Mariarade goede afspraken gemaakt. Het veld zal volledig volgens de richtlijnen van het KNKV en het NOC/NSF worden aangelegd. De werkzaamheden zullen tijdens de komende zomermaanden worden uitgevoerd en als deze volgens planning verlopen is de verwachting dat bij de start van de competitie in september as. al van het veld gebruik gemaakt kan worden. Ook zijn er afspraken gemaakt over de positie van het nieuwe veld en over een aantal extra faciliteiten zoals extra belijning voor jeugdwedstrijden, ingekleurde korfzones, extra verlichting en het plaatsen van twee dug-outs. Verder zullen rondom het veld nog een paar aanpassingen  worden doorgevoerd. Al met al zijn we erg tevreden over de afspraken met de gemeente en zijn we vooral trots op ons aanstaande nieuwe veld. Zodra er nieuwe ontwikkelingen zijn zullen deze hier te lezen zijn.

Article Categories:
Bestuur

Comments are closed.

Menu Title