background img
1 week ago
72 Views
0 0

Twee wedstrijden, één punt

Written by

Afgelopen weekend was er slechts een klein programma. Omdat de tegenstander van de junioren geen team op de been kon brengen bleven alleen de senioren wedstrijden over. Senioren 2 nam het op tegen Klimop uit Asten. De uitwedstrijd werd vrij gemakkelijk gewonnen dus dat zou nu ook wel lukken! Dat liep even anders. Vooral door een slechte periode in de tweede helft werd eerst een 8-4 voorsprong uit handen gegeven en even later was ook een 13 – 10 voorsprong niet aan de spelers besteed. Uiteindelijk eindigde de wedstrijd in een 14 – 14 gelijkspel. Gezien het matige spel in de tweede helft een terechte uitslag. Een prima wedstrijd van Rianne die na lange tijd weer haar opwachting maakte en haar goede optreden bekroonde met twee doelpunten. Ten slotte traden de senioren 1 aan tegen de ervaren jongens (en meisjes) van Tilburg 5. In een vervelende wedstrijd met veel fysiek contact en verbaal geweld hadden de Wit-Blauwen niets in te brengen en verloren kansloos met 10 – 23.

Article Categories:
Uncategorized

Comments are closed.

Menu Title