background img
3 maanden ago
185 Views
0 0

Mariarade 2 zet Klimop 2 aan de kant.

Written by

In de strijd voor het kampioenschap heeft Mariarade 2 uit bij Klimop 2 een belangrijke wedstrijd gewonnen. Mariarade verloor afgelopen week nog op een knullige manier van Eymerick 1 en wist dat Klimop 2 nog ongeslagen op plek nummer 2 stond. 

Klimop die dus nog met 0 verliespunten op plek nummer 2 stond ging goed van start. Binnen 8 seconde lag de bal in het mandje 1-0. Daarna waren het de bezoekers die heer en meester waren in de eerste helft. Via een 1-3 en 1-6 zag de thuisploeg zich genoodzaakt om de 2 wisselspelers al in de 20ste minuut in het veld te brengen. Daarmee waren de troeven dan ook al meteen uitgespeeld. Bij rust was het 02-08 en had het als de gemiste kansen gescoord waren ook 02-15 kunnen zijn.  Mariarade dat in de 2de helft op een andere manier ging spelen liet de thuisploeg terugkomen maar zag de eindstand niet meer in gevaar komen. 10-12. Ondanks de winst waren de spelers van Mariarade niet te spreken over de 2de helft. Te veel gemiste kansen en onnodig balverlies. Het was volgens André en Jeroen leuk om een aantal dingen in de 2de helft te proberen maar moet dit op een training nog verder worden uitgewerkt. Door de winst van Mariarade blijft het spannend bovenin en is het wachten op de clash tussen FSC en Klimop.

Article Tags:
· · ·
Article Categories:
Competitie

Comments are closed.

Menu Title