background img
4 weken ago
141 Views
0 0

Laaste speelweekend: 2 uit 2

Written by

Afgelopen weekend stonden de laatste veldwedstrijden van de najaars competitie op het programma. De senioren waren al uitgespeeld en konden zich alvast gaan voorbereiden op de zaalcompetitie. De jeugdteams speelden beiden op vreemde bodem. De C’s doen het goed en wonnen ook nu vrij gemakkelijk van PSV in een wedstrijd met weinig doelpunten; uitslag:1-3. De A’s vertrokken naar Helmond voor hun wedstrijd tegen OEC. Het was een ongelijke strijd en de onzen hadden niet veel in te brengen. Uitslag: 19-8. De senioren deden als voorbereiding op de zaalcompetitie mee aan een internationaal toernooi in Keulen. Tegenstanders kwamen behalve uit Duitsland ook uit Zwitserland. Naar verluid heeft iedereen een leuke dag gehad.

Article Categories:
Competitie

Comments are closed.

Menu Title