background img
3 weken ago
151 Views
0 0

Mariarade 1 zet kampioen KVS aan de kant.

Written by

Mariarade 1 heeft zijn laatste thuiswedstrijd in een ruime winst omgezet. Onder leiding van een goed fluitende Robin Albert scoorde Mariarade er flink op los. De thuisploeg kwam al snel op een 02-0 voorsprong en zag zelfs kans om op 03-0 te komen. De strafworp werd gemist en KVS kwam terug tot 02-02. Mariarade dat in deze wedstrijd ook afscheid nam van beiden coaches Irene en Helen pakte de draad weer op en bouwde de score verder uit en stond binnen 15 minuten op 07-03. Nog in de eerste helft viel de goed spelende Laura uit met een pijnlijke knie en kwam Noelle voor haar in de plaats. Mariarade dat wederom van 2,5 meter mis gooide zag via een mooi afstandsschot van Noelle de score op 8-04 komen. De ruststand was 11-06.

In de rust werden nog enkele details besproken en met frisse moed ging de thuisploeg weer het veld in. Mariarade dat de voorgaande wedstrijden tegen KVS altijd goed speelde maar in de 2de helft vaak aan het kortste eind trok pakte nu de draad weer goed op en scoorde meteen 2x 13-06.  KVS dat moeite had met spel van de thuisploeg maakte gebruik van hun laatste wissel en kwam iets dichterbij, 13-09.

Met nog enkele technische omzettingen binnen de lijnen en een andere rolverdeling ging Mariarade de laatste 10 minuten in en liep het via 14-09 uit naar 16-10 en uiteindelijk de eindstand 18-11.

KVS dat bij Mariarade het kampioenschap een extra kleur wilde geven ging met een wrang gevoel richting Schijndel. Voor Mariarade betekende de winst een 2de plek, die anders had kunnen zijn wanneer ze de week ervoor tegen Ready niet hadden verloren.

Het vertoonde samenspel en inzet waren de basis voor een goed spelend Mariarade

Voor Mariarade scoorde

  • Paul 5x
  • Janique 3x
  • Floris 3x
  • Melissa 2x
  • Youri 2x
  • Noelle 1x
  • Charissa 1x
  • Rowan 1x

De foto is gemaakt volgens de nieuwe regels rond de wet van de privacy.

Article Tags:
·
Article Categories:
Competitie

Comments are closed.

Menu Title