background img
7 maanden ago
423 Views
0 0

Beachkorfbaltoernooi in Heerlen

Written by

Op 28 december wordt in het Indoorbeachcenter in Heerlen (de voormalige sporthal van Ben Mesters) voor de tweede keer een indoor korfbaltoernooi voor jeugdteams georganiseerd. In samenwerking met het KNKV en Ben Mesters beloofd het weer een groot succes te worden. Dit jaar hebben zich meer teams aangemeld dan vorig jaar. Omdat er ook teams uit Duitsland mee doen is er zelfs sprake van een internationaal toernooi! Natuurlijk is ook Mariarade weer van de partij.

Iedereen die bij onze reünie is geweest weet hoe gezellig het is in het prachtig verbouwde beachcenter. Dus als je donderdag de 28e even tijd hebt kom dan naar de Beachhal aan de Terweijerweg. Vanaf elf uur ben je van harte welkom. Natuurlijk kun je daar ook terecht voor een hapje en een drankje.

Article Categories:
Uncategorized

Comments are closed.

Menu Title