background img
9 maanden ago
686 Views
2 0

Zeer geslaagd schoolkorfbal toernooi in Hoensbroek

Written by

Afgelopen woensdag is onder prima weersomstandigheden het 44e schoolkorfbaltoernooi in Hoensbroek gehouden. Meer dan 150 kinderen uit de groepen 5 tot en met 8 van de Hoensbroekse basisscholen hebben meegedaan. KV Mariarade had dit jaar extra zijn best gedaan er een succesvol toernooi van te maken. Voor het eerst werden de wedstrijden van groep 8 op een kunstgrasveld gespeeld. Net zoals alle grote topploegen van Nederland. Ook voor vertier naast de wedstrijden was gezorgd; voor het eerst stond er een echte korfbalstormbaan op het veld. Dit bleek zo’n grote aantrekkingskracht op de kinderen te hebben dat erg zelfs een heuse rij ontstond bij het begin van de baan.

Met veel enthousiasme werden door alle kinderen de wedstrijden gespeeld gadegeslagen door veel ouders en leerkrachten. Aan het einde van het toernooi was het weer dringen geblazen bij de “caravan” van de wedstrijdleiding voor de prijsuitreiking. In alle groepen werd er hard gestreden voor de overwinning. Door alle scholen volop werd gescoord en elke school kon een of meer bekers mee naar school nemen. De Regenboog mocht de beker voor fairplay in ontvangst nemen. Dan waren er nog de winnaars van het koningsschieten. Na een spannende strijd werd bij de meisjes River Kennis winnaar en mocht bij de jongens Max Raemaekers de medaille in ontvangst nemen.

Al met al een zeer geslaagde middag waarop iedereen met veel plezier zal terug kijken. Dus tot volgend jaar!

Mocht je korfbal echt een leuke sport vinden dan ben je van harte welkom op een van de trainingsavonden. De trainingstijden staan op de folder die jullie allemaal hebben gekregen in de leuke woodyback van onze sponsor Chapeau-catering.

Hieronder staan alle winnaars. Gefeliciteerd.

Groep 5:                                       Groep 7:
1. Vlieger 2                                   1. Mheijster 1
2. Regenboog 2                           2. Mheijster 2
3. Vlieger 1                                   3. Regenboog 1
4. Regenboog 1                            4. Vlieger 1

Groep 6:                                      Groep 8:
1. Mheijster 1                                1. Hoensbroek Zuid
2. Vlieger 1                                    2. Regenboog 1
3. Mheijster 2                               3. Regenboog 2
4. Regenboog 1                             4. Vlieger 1
5. Mheijster 1

 

 

Article Categories:
Uncategorized

Comments are closed.

Menu Title