background img
2 jaar ago
1076 Views
0 0

Schottoernooi verschoven

Written by

Beste leden,

aangezien een groot aantal mensen verhinderd is op 22 mei tijdens het koppelschiettoernooi en we toch echt iedereen de kans willen bieden om een gooi te doen naar de felbegeerde ” Bert en Ernie-trofee” heeft het bestuur besloten dat dit koppelschiettoernooi niet door zal gaan op 22 mei aanstaande, maar verplaatst zal worden naar het begin van het nieuwe seizoen.
Op 22 mei hebben we iedereen hard nodig om te helpen bij Limburgs Mooiste en uit overleg met FC Hoensbroek blijkt dat het verschuiven van het koppelschiettoernooi naar begin juni niet haalbaar is.
Kortom, we laten jullie zo snel mogelijk weten wanneer dit evenement dan wel plaats zal vinden.

Mocht je je verheugd hebben op het koppelschiettoernooi op de 22e en nu dus tijd over hebben: geef je dan snel op bij Roger Bressers om te kunnen helpen tijdens ” Limburgs Mooiste” via dbressers@home.nl.  We kunnen daarbij namelijk nog alle hulp gebruiken.

Article Categories:
Bestuur

Comments are closed.

Menu Title