background img
2 jaar ago
1800 Views
1 0

Mariarade heeft jeugdspeelster Lotte Mostard vastgelegd.

Written by

De pupillen D speelster tekende een contract voor twee jaar met een optie voor een derde jaar.

De 10-jarige Lotte Mostard speelde afgelopen zaalseizoen in de E-jeugd, waarmee het in de zaalcompetitie een 3de plek wist te behalen. Vanaf het 2de deel van de veldcompetitie is Lotte in de pupillen D te bewonderen.

Eerder deze week legde de Limburgse club ook jeugdspeelster Imke Schoonewille voor drie jaar vast. Imke was vorig jaar nog teamgenoot van Lotte en ziet haar dus nu weer terugkomen in de pupillen D1.

“Imke en Lotte zijn een van de talentvolste jeugdspelers. Voor beide speelsters was er veel interesse, zowel vanuit Roermond maar ook vanuit Eindhoven en vanuit Bennekom is er geïnformeerd. Mariarade is blij met het vastleggen van deze talentvolle speelsters. In deze periode kunnen ze zich in alle rust door ontwikkelen.”

Vanaf volgende maand heeft Mariarade dus 2 nieuwe contractspelers onder haar hoede. Volgens de huidige coach van Mariarade 1 is het goed dat er gewerkt wordt aan de toekomst. Korfbal in Limburg is slechts bij in een paar clubs gespeeld waarvan Mariarade er een is. Wanneer de beste (jeugd)spelers dan al in een vroeg stadium vertrekken dan biedt dit geen goed fundament meer voor de toekomst.

UPDATE: Zoals gisteren bekent is gemaakt heeft Mariarade 2 jeugdspelers vastgelegd.Komende vrijdag zullen Imke Schoonewille en Lotte Mostard om 19.00 uur in de kantine van FC Hoensbroek beide hun contract ondertekenen.  Dit alles zal onder toeziend oog van de voorzitter Martin Boschma en de lokale pers gebeuren. U bent van harte uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn.

Article Categories:
Activiteiten

Comments are closed.

Menu Title