background img
2 jaar ago
1646 Views
0 0

In memoriam Henk Ruijsch

Written by

Vooraf aan de wedstrijd tussen RoDeBo en Mariarade was er 1 minuut stilte voor het overlijden van Henk Ruijsch. De geboren Wageninger was in de jaren 80 voorzitter bij Mariarade, scheidsrechter en trainer/coach van Mariarade 1. Later was Henk ook nog eens voorzitter van de jeugdcommissie. Later speelde Wim Ruijsch als zoon van Henk jaren lang in Mariarade 1.

Gisteren was er ook al voor de wedstrijd Wageningen – KV DSC een indrukwekkende minuut stilte. Bij VADA de club die nu als Wageningen in de competitie speelt was Henk Ruijsch begin jaren 70 voorzitter en was hij uitgeroepen tot erelid.

Henk Ruijsch is 78 jaar geworden.

De verenging wenst Wim, Sandra en de kinderen veel sterkte met de enorme verlies.

Article Categories:
Bestuur

Comments are closed.

Menu Title