background img
2 jaar ago
1056 Views
0 0

Mariarade 1 kampioen!!???

Written by

Afgelopen zondag hebben we de kampioenen van Mariarade 2 gehuldigd en in de bloemen gezet. As zondag zijn de toppers van Mariarade 1 aan de beurt. Het moet wel heel gek lopen als zij zondag geen kampioen worden. Alleen als zij verliezen van Rodebo met meer dan 47 doelpunten verschil dan gaat de titel naar de tegenstander. Dat gaat dus niet gebeuren. De wedstrijd wordt in het verre Rosmalen gespeeld en daarom vindt de huldiging plaats in onze kantine. Vanaf half vier is iedereen welkom en zetten we de kampioenen in het zonnetje! Voor een hapje en een drankje wordt gezorgd. Dus allemaal as zondag 20 maart om 15.30 uur naar de kantine!

Namens het bestuur, Martin

PS Natuurlijk zou het leuk zijn als ook een aantal supporters afreizen naar Rosmalen (sporthal De Hazelaar) om de spelers aan te moedigen. De wedstrijd begint om 13 uur.

Article Categories:
Competitie

Comments are closed.

Menu Title