background img
2 jaar ago
1010 Views
0 0

Mariarade 2 zaalkampioen 2015-2016

Written by

Mariarade 2 is in de zaal kampioen geworden. Het seniorenteam kreeg vlak voor de start van het zaalseizoen een paar tegenvallers te verwerken. 2 spelers vertrokken per direct voor studie en werk na het buitenland en 2 spelers moesten vanwege werkzaamheden bedanken voor de zaalcompetitie.

Ondanks deze tegenslagen wist de aanvoerdster Nathalie samen met de STC en het wedstrijdsecretariaat iedere week een compleet team inclusief reserves op de been te brengen.

De wedstrijd tegen Ready 3 was niet meer van belang, Tilburg de nummer 2 in de poule verloor eerder die dag van Fortuna uit Knegsel. Mariarade dat moeilijk uit de verf kwam speelde in de 2de helft beter en won dik en dik verdient met 17-09.

Article Categories:
Competitie

Comments are closed.

Menu Title