background img
2 jaar ago
1336 Views
0 4

Mariarade 1 veel beter dan DSC 8

Written by

Mariarade 1 is dit weekend in theorie zaalkampioen seizoen 2015-2016 geworden. In Eindhoven moest Mariarade winnen van DSC 8 om de 1ste plek veilig te stellen.

De bezoekers die met een ander team naar Eindhoven afreisde dan de voorgaande wedstrijd kregen van de coach de opdracht om op een hoog tempo vrijuit te spelen. De tegenstander die niet direct raad wist met het aanvalsspel kon de eerste helft nog aardig bijbenen. (04-07) in de rust werden er door de coach een aantal tactische wijzigingen doorgevoerd wat in de 2de helft in een heuse korfbalshow resulteerden.

Binnen 13 minuten scoorde Mariarade 15 keer en was het 04-22 voor de tegenstander iets terug kon doen 06-22. De doelstelling werd langs de kant door de coach bijgeschaafd tot minimaal 30 doelpunten te maken. Chris Bosman die vervangen werd door Robin Albert zag zijn vervanger meteen 2x score. Uiteindelijk werd het 06-28 en werden net de 30 doelpunten niet gehaald.

Mariarade scoorde in de 3 wedstrijden tegen DSC 8 64 keer en kreeg er slechts 24 tegen. 

Wat wel vermeld moet worden is dat er een aardig leeftijdsverschil tussen de spelers van Mariarade en DSC zit. Toen de jongste speler van Mariarade geboren werd speelde waarschijnlijk de oudste speler van DSC al in het 1ste team van DSC.

Article Categories:
Competitie

Comments are closed.

Menu Title