background img
2 jaar ago
1313 Views
0 3

DSC – Mariarade spelen beide met vuur.

Written by

De nummer 1 tegen de nummer 5 was niet zo maar een wedstrijd. De bezoekers die voor slechts 5 mensen publiek mochten aantreden in de sporthal van DSC kregen in 1ste 7 minuten 22 kansen om op voorsprong te komen. Slechts 2 kansen werden benut 0-2. Gedurende de 1ste helft waren het de bezoekers die wedstrijd in handen hadden en op een 0-4 voorsprong kwamen. De wedstrijd werd door beide kanten ontsiert door nutteloze en fysieke overtredingen en zeker aan de kant van de heren werd er nog een schepje bovenop gedaan. De scheidsrechter die in de eerste helft hier zijn handen aan vol had zag de bezoekers de rust in gaan met 3-7. De coach van Mariarade gebruikte de rust om de spelers te vertellen waarvoor en voor wie ze moesten korfballen. Dit was ook zichtbaar in de 2de helft Mariarade dat niet een van zijn beste wedstrijden speelde legde wel de focus op het score en won uiteindelijk met 08-18

Article Categories:
Competitie

Comments are closed.

Menu Title