background img
2 jaar ago
1302 Views
0 0

Pupillen E1 winnen opnieuw van DSC E3

Written by

De pupillen E1 hebben hun thuiswedstrijd tegen DSC E3 gewonnen. Vorige week wonnen de blauwwitte in Eindhoven van DSC met 4-8. De thuisploeg deed zich zelf te kort door een groot aantal kansen te missen. Helaas had het thuispubliek een andere menig over de wedstrijd en wilde deze week revenge nemen.

Mariarade moest de zieke Lisa missen en ook Isa begon niet fris aan de wedstrijd. Toch scoorde de kleinste dame van het team meteen 2x waardoor de bezoekers al snel tegen een 2-0 achterstand aankeken. De mee gereisde ouders hadden al direct commentaar op de leiding maar ook deze konden er niets aan doen dat de ruststand 5-2 was. In de 2de helft begon DSC iets beter te spelen en de kleinste heer van de bezoekers (met nummer 5) maakte 2 mooie doelpunten van afstand. Toch was het de thuisploeg die de leiding hield. In de laatste 10 minuten moest ook Isa ziek het veld verlaten. Zij werd vervangen door leeftijdsgenootje Nuray die meteen een doelpuntje maakte. Eindstand 08-05

Na afloop waren de mee gereisde ouders niet blij met het eindresultaat er was veel discussie over lengte, leeftijd, scheidsrechters en ballen. Schijnbaar is prestatie bij de ouders van de E3 belangrijker dan plezier!

20160227_115001

Article Categories:
Competitie

Comments are closed.

Menu Title