background img
2 jaar ago
1064 Views
0 0

U17 Korfball World Cup

Written by

Wil je zien wat je leeftijdsgenoten van Oranje doen en dat op minder dan 1 uur rijden?

De 18e editie van de U17 Korfball World Cup vindt plaats van 18 tot en met 20 maart 2016. Het toernooi wordt nu voor de 15e keer gehouden in sportcomplex “De Dioscuren”  te Schijndel. De organisatie is in handen van het KNKV in samenwerking met de plaatselijke korfbalvereniging De Boemerang.

Tien landenteams in de leeftijdscategorie U17 nemen deel aan het toernooi. Recent heeft er een loting plaats gevonden om de teams op te delen in twee poules. De poule-indeling ziet er als volgt uit:

Poule A:
Nederland, Engeland, Chinees Taipei, Dominicaanse Republiek, Rusland
Poule B:
België, Duitsland, Catalonië, Portugal, Hongarije

Op zaterdag 19 maart strijden de teams in twee poules om de beste klassering. Waarna de twee beste teams van beide poules op zondag 20 maart in de halve finale strijden om een plek in de finale. De overige teams spelen voor plek 5 tot en met 10. Kijk voor meer informatie op www.u17wkc.com

Article Categories:
KNKV

Comments are closed.

Menu Title